oraretoraret
linjalinja
  • s
  • Udheto deri ne 30% me lire
  • Rrjeti i agjencive
s

s

Udheto deri ne 30% me lire

Udheto deri ne 30% me lire

Rrjeti i agjencive

Rrjeti i agjencive

Partneret tane:

IRISBUS IVECO
FSHF
TUV Austria
Partneri 1 (4)
 
imgimg

E themeluar në korrik të vitit 2003, ALBATRANS është sot një nga firmat më të mëdha në vend, duke siguruar cilësi të lartë të shërbimit të transportit. Rritja që kemi arritur gjatë viteve të fundit i atribuohet ekipit tonë të menaxhimit. Një nga detyrat e ALBATRANS është të kujdeset për të ofruar transport publik të rehatshëm dhe fleksibël për të siguruar në këtë mënyrë që autobusi të bëhet një alternativë e mirë e makinave personale.

Lexo me shume...

Rrjeti i agjencive

logologoKetu mund te merrni informacion mbi vendodhjen dhe kontaktet e agjencive tona
Lexo me shume...

Vizite 3 ditore në Selanik

 

Udhetimi do te kryhet me nje nga automjetet me komode dhe cilesise më të mire.

Çmimi: 169 €/person 

Lexo me shume...